Card de fidelitate

Cardul de fidelitate FarmAlex este modul nostru de a ne rasplati clientii care ne calca pragul ori de cate ori au nevoie.

Toti clientii nostri pot intra in posesia acestui card, beneficiind astfel de o reducere  10% la orice produs* si 6% la medicamentele compensate**.

**Discountul de 6% se aplica la partea necompensata a retetelor

*Discountul de 10% se aplica la orice produs din gamele:

 • Medicamente OTC (fara prescriptie medicala)
 • Suplimente nutritive
 • Cosmetice
 • Produse pentru copii si mamici

Pentru a intra in posesia acestui card, este de ajuns  sa il solicitati intr-una din farmaciile noastre. Il veti primi pe loc, impreuna cu un chestionar  pe care il puteti completa cand aveti timp. Informatiile solicitate nu sunt confidentiale, ci au doar rol informativ, pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va satisfacem exigentele.

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI DE FIDELITATE FARM ALEX

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI
Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC FARM ALEX SRL, cu sediul in localitatea Buzau, judetul Buzau, Str.Alexandru Marghiloman nr.94, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Buzau sub nr. J10/430/1992, cod unic de inregistrare 1149885, atribut fiscal RO, capital social 4000 lei, reprezentata prin Administrator Alexandru Eugenia, (denumita in continuare “Organizatorul”).
Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).
Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din farmaciile FARM ALEX si pe site-ul www.farmaciibuzau.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI
Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara in toate farmaciile FARM ALEX si la partenerii sai.

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI
Programul de fidelitate are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului.Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de FARM ALEX cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in toate farmaciile, intr-un loc vizibil. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE
Poate fi membru al programului de fidelitate FARM ALEX orice persoana fizica care a implinit 14 ani (denumit in continuare “Participantul”). La program se poate participa prin completarea si semnarea formularului de inscriere si prin semnarea acestuia. Formularele de inscriere sunt accesibile sub doua forme: fizic, in oricare din farmaciile FARM ALEX sau in locatiile partenerilor la program, precum si on-line accesand site-ul www.farmaciibuzau.ro Participantul trebuie sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda in farmaciile FARM ALEX. Formularul nesemnat sau continand date incomplete sau eronate nu este valid.. La completarea corecta a talonului si predarea lui in farmaciile FARM ALEX se activeaza pe loc starea de card cu date in sistem.
Participarea la programul de fidelitate FARM ALEX, cu optiunea Medical Plus, este disponibila oricarei persoane fizice  care detine sau solicita un card de fidelitate FARM ALEX, care indeplineste conditiile prevazute in prezentul regulament și care are o functie in sistemul medical. Participantul poate sa refuze furnizarea de informatii cu caracter personal.

SECTIUNEA 5. CARDUL DE FIDELITATE FARM ALEX
La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate  FARM ALEX destinat clientilor FARM ALEX.
Cardul de fidelitate  FARM ALEX ofera participantilor posibilitatea de a beneficia la fiecare tranzactie in parte,de dicount direct,prin reducere de pret.
Cardul de fidelitate  FARM ALEX este disponibil clientilor in mod gratuit, pe loc, in toate farmaciile  FARM ALEX.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL PROGRAMULUI
Participantul poate beneficia pe baza cardului de fidelitate FARM ALEX de discount direct, la categoriile de produse selectate, la fiecare tranzactie in parte. Procentul discountului poate fi modificat de Organizator periodic si va fi comunicat in  regulamentul actualizat pe site-ul www.farmaciibuzau.ro.
Posesorul de card care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu preda cardul pentru scanare nu va putea beneficia de aceste discounturi. Cardul nu permite oferirea discountului ulterior momentului cumparaturii.
Discounturi-le aplicate in baza prezentului Regulament, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii:
– Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa nu fie mai mic decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. in cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului pretul de vanzare al produselor scade sub pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa nu scada sub pretul de achizitie.
-Discountul se acorda la fiecare tranzactie,neconditonat de forma de plata,suma platita cu numerar sau card bancar sau de cantitatea achizitionata.

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE FARM ALEX
Utilizarea cardului de fidelitate  FARM ALEX se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate.
. Pentru a beneficia de discounturi, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate  FARM ALEX si sa prezinte cardul farmacistei de la casa inainte ca personalul din farmacie sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala.Numarul cardului va fi inregistrat in programul informatic, moment in care farmacista va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale Participantului. Pe bonul de casa de marcat va fi tiparita valoarea discountului acumulat la achizitia respectiva si/sau reducerea aplicata la valoarea totala a bonului. Sistemul este centralizat si cuprinde toate farmaciile  FARM ALEX precum si locatiile partenerilor selectati in programul de fidelitate.

SECTIUNEA 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE
FARM ALEX isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Daca un card  FARM ALEX s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat inainte de efectuarea unei noi tranzactii. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. Primirea noului card se face in termen de maxim 30 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior.  Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislatiei in vigoare.


 • Contact:

  FarmAlex Buzau

  Str. Al. Marghiloman, nr 94, cod postal 120107
  Tel: 0238/721027
  Email: buzau@farmaciibuzau.ro

  Program

  Luni-Vineri: 08:00-21.00
  Sambata: 08.00-18.00
  Duminica: 08.00-14.00

  FarmAlex Padina 1

  str. Principala, comuna Padina, cladirea dispensarului
  tel: 0238/534900
  Email: padina@farmaciibuzau.ro

  Program

  Luni-Vineri: 08.30-16.30

  FarmAlex Padina 2

  Str.Bibescu Voda, nr.45, comuna Padina,
  tel: 0238/531948
  Email: padina@farmaciibuzau.ro

  Program

  Luni-Vineri: 08.30-16.30

  FarmAlex Rusetu

  Comuna Rusetu, bloc 2
  Tel: 0238/533575
  Email: rusetu@farmaciibuzau.ro

  Program

  Luni-Vineri: 08.00-20.00
  Sambata: 08:00-12.00
  Duminica: 08.00-14.00

   

  Vezi localizare pe harta

   

 • Programul farmaciilor de garda

  Marti - IRIS PHARM
  STR. UNIRII, BLOC 8 E, PARTER
  Vineri – SIMPLEX PHARM
  STR. OSTROVULUI, NR. 15
  Sambata - IRIS PHARM
  STR. UNIRII, BLOC 8 E, PARTER
  Duminica - FARMACIA CRING
  STR. STADIONULUI-COMPLEX CRING
  Luni - Duminica DONA 49
  STR. UNIRII SUD, BLOC P10, PARTER

 • Zambeste! E gratis

  Serginiu.com